Højst gammeldags!

Ja, vi ved det godt. Det var i gamle dage, i internettets barndom, helt tilbage i 1994 man regnede med at der var nogen der gad at se hvilke link til helt fantastiske sider man havde krattet sammen. Hvilke guldkorn og formfuldendt webdesign man ganske enkelt ikke synes man som ejer af en hjemmeside (eller netsted som det hed dengang) kunne få over sit hjerte at holde skjult for resten af den kvalitetshungrende digitale verden.
Til trods for alt det vand der er løbet i stranden siden, forsøger vi os alligevel med et sådant bibliotek (indrømmet: Det er mest Allan der forsøger), og der er givet en ting der ikke har ændret sig siden 1994: Det interesserer stadig ikke en levende sjæl, og der er stadig ingen der kan forklare hvorfor der så er nogen der gør det alligevel...
(Alle link åbner i nyt vindue.)

lebonze.com/playground
Et par franske webdesignere. Deres "Playground" er fra 2003. Hvis man kigger på deres Stopmotion kan det også være man føler sig underholdt af det.

Hoogerbrugge, "Modern living"
Næsten 100 små animationer. De første animerede gif'er, senere i Flash.
Han har også lavet noget spas med titlen Nails.

Nosepilot
En gammel animation fra dengang Flash var ret nyt. Den er meget sær og meget lang, og jeg har aldrig set den færdig.

H. R. Giger
Normalt er hjemmesider der er sølet ind i ting der bevæger sig og siger lyde når musen rører dem, en sand pest. Aliendesigneren H. R. Gigers er en af de få undtagelser. Siden er ældgammel, men holder stadig. Husk lyd.

dontclick.it
En eller anden tumpet tysker har lavet en hjemmeside hvor man navigerer uden at klikke med musen. Det fungerer o.k. når man lige vænner sig til det - men der er nok en grund til at der ikke er så hulens mange andre sider med tilsvarenden navigation...